ge järnet

Jag är lycklig.
För första gången under hela gravman har jag ont i ryggen. Idag påbörjades en ny vecka också. Läste nu det jag skrivit och insåg att det låter som lyckan kommer pga ryggont. Inte riktigt så.
Jag är lycklig för att den lilla därinne verkar må alldeles ypperligt. Idag var vi hos barnmorskan igen och det är alltid lite speciellt att komma därifrån. Idag fick hon klämma, trycka, mäta och lyssna. Vi med. Vi hörde. Det är en liten som lever. Ett barn. Inte ett foster som lika gärna kunde vara en alien. Det är ett litet barn. En liten kille eller tjej. Här sitter jag och blir alldeles blöt i ögena. Som sagt mår den lilla fint. Mamma mår också bra, hon ska bara äta lite extra järn för att ha i förråd in case of emergency. Mamma ska försöka sova i en bättre ställning i natt. Provade förut att ha en kudde mellan benen liggandes på sidan men då gjorde det ju ingen nytta tänkte jag, då jag ändå inte hade ont någonstans. Dumt. Det kanske hade varit bra i förebyggande syfte. Nog för att smärtan inte är helt jävla outhärdlig men jag vill inte gå med en likadan resterande veckor. Nej tack. Kan någon fixa det?



När Bobbo och jag umgås brukar det bli något bakat... så även i söndags.



Jag gjorde en tårta.



Hon gjorde minisar.



Vi tog med mamma och Agaton på en lång promenad och pratade barnvagnar och plockade blommor. Jag fick prova mors nya cykel och fy bövelen vad den var trevlig att cykla på. Mindre trevlig är värken jag igår och även idag upplever i baken min. Äsch!



Av mig fick mor fin choklad och en söt kaktus i en kruka med jordgubbar på. Det ni!

Jag är lycklig.

kort kort

Jag har haft en så otroligt bra dag. Mer om den imorgon. Nu måste jag göra kväll vilket idag får innebära dusch och lite television.

Tack och godnatt!

/E

baka baka liten kaka

Efter att ha gjort både en del av söder och även city (blir alltid påmind om hur mycket jag avskyr just city) tog jag och lilla familjen igen oss en stund. En stund senare var vi där igen, på fina söder och gick en trevlig promenad. Bland annat förbi Chokladfabriken där Micke var tvungen att skaffa lite goda praliner som vi just smällt i oss.
Några andra trevliga inköp blev det också, väldigt prisvärda sådana dessutom. Nu har vi tvätt på tork i tvättstugan, nya lakan i sängen och bara skit på tv. Helt värdelös lördagstablå. Hur kommer det sig?



Jag fick för länge sedan en fin bok i en fin färg av min pappa. Nu har jag givit den boken hedersuppdraget: receptbok. Vi köper ju så mycket tidningar numera och där ryms dom allra finaste och godaste recepten men jag vill ju inte spara på en massa tidningar. Dessutom är det så kul att få skriva av och skriva på sitt eget vis. Till vissa recept klipper jag ur tillhörande bild och fäster med tejp under så att jag ska se hur fint det kan bli.
Nu behöver jag bara ett fint kök att baka i. Undrar om min pappa kan ge mig det också...

vackert


grötigt

Sitter nu och dricker juice, tittar lite på Nyhetsmorgon där man så klart talar om huliganerna och deras främsta hobby. Är så trött på skiten. Det dumma är kanske att det är snacket om huliganerna jag är så jävla trött på. Det har liksom gått lite för långt utan att något hänt. Nåväl...

Jag och Mikael hade en härlig och skön kväll och vi har sovit länge, i alla fall jag. Säkert 9 timmar. Det är ovanligt för mig just nu då jag är utvilad efter 7 ungefär. Dock aldrig på vardagarna när jag ska till jobbet. Himla märkligt.

Så till frukosten. Havregrynsgröt. Det visade sig att det var godare än jag kom ihåg. Ååååååååå! Ungefär så lät jag när jag förde den första skeden till munnen min.

Nu med kläderna på ska jag strax in till Ringen för några ärenden. Mestadels roliga men hör och häpna! Mitt sug efter att gå i affärer och köpa kläder har verkligen avtagit. Jag klarar max 5-10 min i samma butik sen blir det för varmt och jag blir alldeles mosig i huvudet.



Världens bästa gröt med världens bästa sylt!
Puss så länge


SPOLNING!

Skål!


här och nuv

Vilken dålig vecka det varit på den här fronten och vilken konstig dag det blev.
Nog om det.
Idag är det fredag och här ställs det till med modernt fredagsmys. Det är fint och städat, blomman blommar fint på bordet, jag har fyllt på med värmeljus i hållarna och all mat vi behöver finns i kylen. Jag har till och med köpt gravid-bubbel.

Helgen har lite planer framför sig men inga som egentligen är säkerställda. Jag har idag köpt havregryn och mjölk och planerar imorgon att äta en riktigt mysig frukost med havregrynsgröt som jag älskar så. Självklart med mammas lingonsylt innehållande världens bästa lingon från världens bästa skogar i Värmland, och mjölk. Grön mjölk. Kan inte komma ihåg när jag senast åt just denna gröt. Så himla bra att M också har lingon på sin.

I helgen får det väl bli en ny bild på magen. Den växer och det är trångt därinne nu, det känns. Vecka 24. Snart är pyret här. Lilla Plutt.

Här är en bild på mig som min lillasyster Bobbo lyckades fånga förre helgen:


konsert i afton - ledig imorgon

Idag har jag jobbat in 1½ timme, som var tänkt att ta ut som sovmorgon, eftersom jag ska på konsert med syster Kenneth, och Popmor.
Jag och Kenneth ska dricka starkt, medan Popmor får hålla sig till alkoholfri öl.
Det finns faktiskt en som är riktigt god, men eftersom alkoholen saknas, är smaken väldigt kort.
Nanny state heter den.
Jag är helt slut, och ska vila en stund innan jag ska göra mina berömda hamburgare.

Åt nyss fish'n'chips.

den nervklene fadern är en mätt anglofil

lojma

Det är lite lojt här, det får jag nog erkänna. Vi mår bra alla fyra och vi hade en helt fantastisk lördag. Söndagen var med lugn och slapp vilket också behövdes.
Nu har det redan blivit tisdag och jag har haft två rätt tuffa dagar på jobbet. Imorgon vaknas liten konsert igen med Micke å syster Kenneth. Det ska bli väldigt rart och alltihop. Jag hoppas på trevligt väder.

Det får bli ett mer innehållsrikt inlägg imorgon eller på torsdag. Nu ska vi ha det mysigt i soffan och sen sova igen. Känns som att jag bara sover, jobbar och äter.

Puss å hej!

när hjärtat svider, sjung

Jag vaknade 06:38 och insåg att jag inte kunde sova längre just idag. Det har gått så långt att det till och med är en smula jobbigt att ligga kvar och dra sig någon halvtimme. Idag gick det helt ok men jag vet inte hur länge det håller... haha.

Klockan 10 plockade Bittan upp mig och hon hade hittat en massa fint på Polarn o. pyret. Jag fick så mycket fint och jag är så himla glad idag. Det känns lätt. Vi avslutade på Plantagen och där skulle jag nog kunna gå en hel dag och bara pilla på alla fina blommor och växter.

Nu är jag hemma och tar det lite lugnt en stund. Om ett tag beger vi oss mot söder och Annikas konsert. Jag är stolt som tuppen redan nu. Som jag har längtat efter en riktig uppvisning. Hoppas bara att Frida snart har en föreställning med sin teater. Idag ska banne mig kameran med så det kan bli några fina bilder på fina människor.

Hej på en stunn!

freitag

Jobbig fredag. Har verkligen haft en dålig dag på jobbet med ett väldigt dåligt tålamod. När klockan slog 3 ändrades detta hastigt och nu är det helt plötsligt en jättehärlig och skön dag. Fick till lite efterlängtat umgänge med fin vän innan Micke, efter att ha ätit lamm, undrade om vi inte kunde fredagsmysa med sushi och jag som varit sugen på just sushi i flera dagar var inte sen att tacka ja. Sushi blev det och sushi var väldigt gott just idag. Tänk att det öppnades ett så jäkla bra ställe mitt på Årsta torg. Ibland har man tur...

Imorgon blir en mysig dag. Först kommer Bittan och hämtar för en tur till Polarn o pyret där hon hittat en fin kjol som kanske kan passa mig och Plutt-magen. På eftermiddagen vankas konsert där blivande moster Annika ska sjunga och det ska bli så himla roligt att se. Därefter blir det lite gemensam middag med vedungspizza eller pasta för den som vill det. Det var länge sen jag var sugen på rödvin, när jag tänker på lite italiensk mat med familjen så blir jag banne mig svinsugen.

Nu ska jag bara sitta i soffan, dega, jäsa och invänta eventuell ork för att gå till Jourlivs och köpa lite godis. Deras godis är så jädra gott! Härliga remmar får därifrån man om man vill... å det vill man.

Ha en fin fredagskväll!

vi tre

Nu är vi ensamma vi tre. Jag, Agon och grejen i magen. M är ute och rör på sig och jag är lite avis.

Jag har varit lite ur fas i några dagar. Det är mycket i huvudet med sommar som stundar och en efterföljande höst som kräver sina små ändringar lite här och var. Jag ska jobba under sommaren så det tillkommer en massa planering för att se till att vi inte missar att vara någonstans där det känns viktigt att vara under sommaren. Jag hatar att planera sommaren. Jag vill bara att sakerna man gör ska komma spontant. Jag vill ligga och dra mig i sängen en varm och solig morgon och tänka "det där har jag velat göra länge" och så bestämmer man sig för att just den dagen är helt utmärkt för att göra just det där man längtat efter så länge.

Det är det här med bostad som inte är snällt mot min hjärna och mina hormoner. Ska jag vara helt ärlig känner jag mig något bestulen på den fullständiga lyckan det vi står inför innebär. Nog för att jag är lycklig. Jag har aldrig någonsin varit lycklig på samma sätt som jag är nu. Så kommer den där jävla insekten och stör onödigt mycket och gör så att jag blir så förbaskat ledsen.

Jag ska ta en dusch och därefter måla naglarna framför någon rar film. Imorgon är det fredag och helgen ser ut att bli väldigt rar. Tur det.

Puss och kram


sparkar och spektakel

I förrgår kände jag Pluttet sparka och härja.
Så nu är jag ett steg närmare att förstå att jag ska bli pappa.

Häffit asså!

graviditet och grisföda

Jag håller på att styra upp det logistiska med postorder på jobbet.
Det låter säkert enklare än vad det är.
Konton hit och konton dit.
Olika speditörer som kommer med offerter.
Och så vidare...
Fan vad trist det låter. Jag besparar er detaljerna-

Nu vankas tv-tittande följt av korsord.

Apropå ingenting: Jag var tvungen att laga två olika middagar, då gravida ska hålla sig ifrån inälvsmat (speciellt lever).

den nervklene fadern gillar pölsa

motig måndag

Jag är trött idag. Täppt i näsan och fortfarande hostig. Man tar sig tydligen igenom dagen ändå.

Nu har vi spisat smörgåsar och te till kvällsmål och det passade alldeles utmärkt. Vi fick muffins till efterrätt.

Sov gott!

HCHF

den nervklene fadern testar ny diet


sköna söndag - kväll

Nu sitter vi i soffan och har börjat göra kväll. Agaton har fått vara ute på en rejäl promenad så nu ska väl han också vara nöjd. Vi har fixat med lite mys till kvällen trots att det bara är söndag. Ibland får man.

Å vad härligt det var med kalas idag. Det är alltid så roligt att träffa kusiner och kusinbarnen som växer så in i bomben från gång till gång. Det blev mycket prat om graviditet och allt som hör det till och jag njuter med min lilla kula när jag vet att det är den som är anledningen till pratet. Förresten tror jag att magen alltid är som mest stor på söndagar. Det har varit så nu några söndagar i rad. Det kan ju självklart bara vara inbillning men man vet ju aldrig. Det är mycket som är underligt.

Jag drömde faktiskt att jag födde i natt. Omständigheterna var väldigt luddiga men det gick fort och kändes knappt och jag skötte det mesta själv. När jag hade fått pyret i ett litet knyte så hade jag glömt att se efter vad det blev för något. Efter en närmare titt kunde jag konstatera att det var en liten brud. En tjej med mörkt hår precis som sin mor. Blir det ingen pojke nu? Jag som varit så säker på att det är en grabb därinne. Jag är så himla otålig... vill ha ungen nu!

Mina blåbärsmuffins blev kalas. Dock ska jag se till att ha egenplockade bär i frysen hädanefter och när inte det finns så ska bär inte stoppas i muffinsen. Det blev verkligen inte någon god och härlig smak av dom köpta blåbären. Ugnen skötte i alla fall sin del och det var ju det som var det mest intressanta den här gången.

Imorgon ska det banne mig bli jobb.


underbar upptäckt

Måste bara flika in med en liten sak innan jag pyser iväg.

Snart försvinner fötterna under magen!

sköna söndag

Vår söndag har verkligen börjat långsamt, trots att den började tidigt som vanligt. Jag var klarvaken 07:34.
Nu fixar vi lite lunch och det ska bli jävligt gott. Skulle nog kunna äta nästan vad som helst vid det här laget. Det är någon som smakar på mina reserver!

Om någon timme bär det av mot kalasande och middagande. Det ska bli mysigt.

Hoppas att den som läser får en fin och skön om än något regnig söndag.

regn och svärföräldrar

Idag när jag var ute med Agaton, tidigt på morgonen kom regnvädret från västkusten hit.
Inte så värst farligt mycket, men tillräckligt för att behöva torka hund, när vi väl kom in.

Om några timmar är det dags att bege sig till svärföräldrar, då pappa Christer nyss fyllt år.
Det ska bli fika, och efterföljande middag.

Jag kommer att vara hyffsat asocial, eftersom jag kommer antingen lyssna på radiosporten, eller kolla mobilen stup i kvarten för att veta hur det går i djurgårdsmatchen.

Tur är att Christer är sjukt intresserad av idrott, och framförallt att följa sitt favoritgäng: IFK Norrköping.
Han kommer ha full förståelse!

Sen i afton, kommer jag göra som miljontals svenskar, dvs glo på hockey-finalen.

den nervklene fadern ska steka köttbullar

χωριάτικ


den nervklene fadern fick väl godkänt

lyckat grekiskt

Vi har just nu avnjutit kanske livets hittills bästa grekiska sallad. Micke lyckades verkligen till 100% göra vinägretten jag tidigare nämnt. Fetan, oliverna... allt var helt perfekt!

Så till mina muffins. Jag tror att ugnen var snäll och rar idag. Mikael kunde inte vänta så han smakade en direkt efter maten, med munnen full av vitlökssmak, men den gick i alla fall att äta!

Återkommer med min analys lite senare. Eller imorgon.

kvällsprat

Vilken dag! Det är något med den här dagen som inte riktigt går att ta på. Känslan är bara så otroligt bra.

Jag stökade lite här hemma medan Mikael och Agaton tog igen sig på sängen. Efter någon timme åkte vi sjöstaden och moster Bittan för en liten lunch. Bittan och mamma har stökat i Bittans förråd hela dagen och hittat ett gäng fräna saker. Däribland en transistorradio, gamla skolböcker och en himla söt väska från Paris á 1978. Det bjöds på sommarmat i form av potatissallad, rostbiff, kalkon och bröd. Vi fick plats alla 7 på Bs balkong dessutom, vilket självklart satte sin prägel på måltiden. Hos Bittan brukar man få efterrätt och vid luncher gäller inga undantag. Rabarberpaj, vaniljsås och jordgubbar. När allt stod på bordet visste jag inte riktigt var jag skulle ta vägen. Jag fylldes av eufori.

Nu är vi hemma i Årsta igen och M håller på och förbereder lite inför middagen. Idag blir det en riktig grekisk sallad och M ska dessutom försöka göra en vinägrett á la Deliboden som slog igen här i Årsta. Den innehåller bla basilika, parmesan och vitlök. Än så länge doftar det ljuvligt.

Jag blev så himla sugen på att baka efter att jag fått så himla god efterrätt så jag ska försöka göra muffins om en stund. Anledningen till att jag sträcker mig till att kalla det ett försök är att ugnen här inte riktigt fungerar som den ska eller åtminstone inte som vi vill att den ska fungera. Jag tänkte ändå slå på stort och ha i blåbär. Vi får se hur det blir helt enkelt.

Här kommer en gosig låt vi sjöng kring lunchbordet:


lata lördag

Jag, Mikael och Agaton kom just tillbaka efter en god och rar frukost på uteserveringen på torget. Det är mulet men behagligt ute ändå. Jag vaknade för knappt en timme sen och mår nu hur bra som helst.

När vi åt våra mackor och drack vårat kaffe slog det mig, M har valt mig. Jag glodde lite extra på honom och kände mig  jävligt stolt över att det är jag som är med honom och han med mig. Stolt och lycklig. Efter att jag fått minen av alla dessa tankar torkade han sig om munnen och frågade om han hade smör i hela ansiktet.

Vi får se vad det blir av den här dagen, jag hoppas att den blir lika go som den börjat.

och så lite sug

Vi var vid Taxinge slott i helgen. Det var soligt, varmt, barbent och välsmakande.
Skulle verkligen behöva en hel tårta nu...


han får kvalitetstid

Lugn och ro med korsord och veteöl är sjukt underskattat.


den nervklene fadern är överraskad av alla synonymer

dag 4

Ja, tänk så det kan bli. Sjuk hela veckan blir det. Eller i alla fall hemma hela veckan. Idag är nog första dagen jag kan känna att det blivit bättre. Dock är det verkligen inte bra. Har idag upptäckt att jag har fruktansvärt ont mellan ögonbrynen så det är nog en bihåleinflation. Jag drar mig för att gå till doktor och få antibiotika så jag hoppas att jag självläker helt enkelt.

Som tur är har jag världens bästa som tar hand om.

Det skulle ju bli regn och åska idag men ingen sådan i sikte och det rör väl inte mig något nämnvärt då jag mestadels sitter inne. Imorgon måste jag däremot ge mig ut då jag har ett viktigt ärende att uträtta... det vankas ju kalas på söndag.

Vill visa lite bilder också. Här kommer en och annan:


Kanske kan vi skörda jordgubbar om någon månad trots allt...


Det är faktiskt himla gosigt att ha lite liv på balkongen.


Något som också är väldigt gosigt är att ha liv i kistan, för fasiken vad det händer grejer. Den växer och bökar större delen av min vakna tid vilket är lite kul då det tydligen är vanligt att pyrena rör sig som mest när mamman och magen ligger och sover.
Här ovan poserar jag med mina allra första mamma-byxor. Häffit.

status update

Still snoring strong.
Blir hemmavid imorgon också.
Årsta VC hade ingen tid för att testa allergi så jag får försöka med Gullmarsplan imorgon.
Mikael har en sån där smart telefon och där kan man ha appar. Mikael har en app som några abortmotståndare i Tyskland hittat på. Där får man bilder varje vecka på hur det ser ut i magen och hur mycket saken väger osv. Lite läskig sida men mysigt ibland. Inte helt moraliskt ok kan jag tycka men värre kval har jag varit med om...
Detta fick mig osökt att tänka på att jag ej läst igenom vad som står på vårdguiden för denna vecka. Trots att jag tycker att det är himla kul att läsa så har jag nog ändå en rätt hälsosam distans till vad som skrivs. Jag har valt att endast läsa på vårdguiden. Det finns kanske andra bra sidor men jag vill bara ha en källa och vårdguiden känns ganska reko.

Det är så varmt också. Jag kommer att ta mig igenom sommaren likt en strandad, svettig val som inte hittar tillbaka till vattnet för svalka. Så vackert.

snor här å slem där

Jag blev hemma idag också. Blir hemma imorgon också om inte ett mirakel inträffar. Det är så mycket jox i näsan min och likaså i halsen. Det är obehagligt att hosta när det känns som att något ska gå sönder. Jag tror att det hela blir mer läskigt när jag vet att pyret kanske inte blir jätteglad när morsan är sjuk och har sig. Igår var det verkligen katastrof. Hoppas inte Pluttet gled in i någon knivig depression. För mig spelar det faktiskt ingen roll vad det var igår som gjorde att jag var så långt nere, det är bara så fantastiskt att få skylla på hormonerna lite. Det är på något sätt så okomplicerat och lätt. Det var säkert bara hormonerna då jag idag mår betydligt bättre och har till och med klätt på mig lite piffigt bara för att försöka glömma allt snor och slem.

Idag firar vi även inledning av vecka 22. Tiden glider verkligen ifrån oss.

Min far, Christer, firas också idag. Det är hans födelsedag och jag ska slå honom en signal alldeles strax. Det är även kusinbarn Alvas födelsedag. Gratulationer till er.

... och hon blev nöjd.

den nervklene fadern gjorde om - gjorde rätt!

grabbjävel

"Jag var på Lidl när jag kom på att jag skulle köpt något till dig."

Say no more...

risighet

Idag är jag hemma från jobb. Jag är nog inte speciellt sjuk men under helgen påbörjades en rejäl risighet. Näsa och hals är i fokus den här gången. Jag har glott igenom två filmer. Först The other woman och därefter Remember me. Den förstnämnda var betydligt bättre än den andra. Mikael har kommit hem från jobbet och nu glor vi och fascineras över Jerry Springer. Fantastiskt. Imorgon blir det arbete igen, om inget oväntat händer. Nu ska jag hålla tummarna resten av dagen för att Mikael ska köpa något gott till mig.
Här är han, världens bästa hunn:



kiropraktorn var på besök

Jag har på senare tid haft besvär med värk i bröst och rygg.
Som en skänk från ovan dök storkunden Kiropraktorn upp på jobbet.

Självklart var jag inte sen att beklaga mig, över min trötta och slappa lekamen.
Vips, så fick jag en behandling.
Helt gratis!

Så nu hoppas jag att värken kommer försvinna, eller åtminstone minska.

Det är ju också tänkt att jag ska skriva om Pluttet, vilket känns svårt, då jag fortfarande har svårt att greppa att det finns något som rör sig i Popmors mage.

Folk säger att jag ska bli far i höst.

Pappa alltså.

Kan jag bli det?
Kan jag klara det?

Jag tjuvlyssnade på tricken idag, när två killar pratade, att det finns studier på att blivande mödrar ser fram emot att fostra och ta hand om sitt blivande barn.
Fäder å andra sidan, ser tydligen fram emot att leka och stoja.

Så kanske det är.

Jag ser fram emot bilbana, fotboll och bad på sommaren, men jag vill också fostra, och vara en trygghet för Pluttet.

Nä, nu har jag inte tid med detta, för jag ska förbereda Twice cooked pork, och sedan eventuellt äta middag inne i stan med Popmor och hennes föräldrar.

den nervklene fadern är hungrig.

20+1

Hallihallå!

Det är sant, det har gått 20 veckor. Det ska vara halva tiden. Herregud. Sen kommer Pluttet, efter lika lång tid som det gått. Pluttet söker ihärdigt min uppmärksamhet flera gånger om dagen och för det mesta är det väldigt mysigt. Jag tjatar om Pluttet nästen varje dag. Tänker på den därinne hur mycket som helst. Jag tänker på att vi blir fler i familjen och hur underbart det ska bli att till vintern plöja igenom all snö med Pluttet i vagn. Vår Plutt.

Jag tror att jag har valt att ha den här lilla bloggen för att jag själv snart eller i alla fall någon gång, ska inse att det är på riktigt. Att allt det här är på riktigt. Sen vill jag att Mikael också ska skriva, vi är ju två omet.

Kram och hej

och världen höll andan medan snön föll

I morse vaknade jag upp av att Popmorsan sparkade omkull en kasse med tomglas, vilken jag iofs hade lovat att ta till åtevinningen igår.
Nu har jag gjort det, och hoppas därmed få sova lite längre imorgon. (läs: se var du sätter ner dina fötter i fortsättningen för tusan!)

Nu ska jag iväg till jobbet, och löneslava.

Vilket meningslöst första blogginlägg, inser jag nu, men jag har aldrig sysslat med bloggeri, ty det är Popmors hot och tvång som ligger bakom detta.

den nervklene fadern
stämplar ut för denna gång.


första Maj!

Goddag!
Igår hade vi en jättemysig Valborg med Kenneth och Ludde. Bra mat, bra sällskap, bra brasa och bra glass. Trots att vi inte blev av med dessa två förrän sent sent sent så var jag klarvaken runt 07. Mikael var lite tröttare...

Första Maj och vi tog oss in och tog oss hem. Revolutionen finns inte bara på gatorna utan även Pluttet håller sig just nu till något liknande. Nu är jag så jävla sugen på att kolla på barnvagnar och mazariner.



På vägen hem köpte vi saft - fläderblom så klart. Vi har glas som är väldigt lämpade för just saft.



Jag fick köpa en blomma också. Ibland är det bra rart.

RSS 2.0